PRE-ORDER

Для всех желающих мы с радостью поможем оформить предзаказ по специальной цене - со скидкой 10%

Для Wonder Ocean стоимость:

  • Размер S со встроенным USB-портом и Power bank 4900 грн* 4410 грн;
  • Размер M со встроенными весами 5400 грн* 4860 грн;
  • Размер L со встроенными весами 5900 грн* 5310 грн;

Для Sunny Lemon стоимость:

  • Размер S со встроенным USB-портом и Power bank 4900 грн 4410 грн;

Условия осуществления предзаказа: полная оплата до 15.09.2019 на карточку Приват Банк

Поставка 15.09.19 (-/+ 7 дней).

Замовлення в один клік
Введіть ваші контактні дані і ми зв'яжемось з вами найближчим часом
Дякуємо за Передзамовлення!
Менеджер зателефонує вам, через кілька хвилин
Ваш кошик
Загальна сума:
0 ₴
Оформити замовлення
Купити в один клік
Перейти до каталогу
Політика конфіденційності

Дата останнього оновлення 18/05/2020

Have A Rest виготовляє яскраві, зручні та багатофункціональні валізи для подорожей. Нашою головною метою є не лише бездоганний зовнішній вигляд, але також практичність і зручність. Ми хочемо, аби ви могли подорожувати з комфортом знаючи, що ваші речі знаходяться у надійній валізі. Керуючись такою самою філософією, ми підготували для вас цю Політику конфіденційності. Ми розуміємо важливість ваших персональних даних, тому зробили цей документ максимально зрозумілим та зручним.

Метою даної політики є:

  • Чітко пояснити вам, які персональні дані ми збираємо, причини, за якими ми їх збираємо і використовуємо і кому ми їх передаємо;
  • Пояснити, яким чином ми використовуємо надані вами персональні дані;
  • Розповісти вам про ваші права, щодо ваших персональних даних.

Уважно прочитайте цю Політику. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, будь ласка, припиніть використання сайту.

1. Вступ

Дана Політика конфіденційності (далі — «Політика») разом з Умовами використання становлять повну юридичну угоду (далі — «Угода») між Have A Rest (далі — «Have A Rest», або «ми») і вами як користувачем (далі — «ви», «Користувач»). Угода застосовується до нашого Сайту (далі — «Сайт»), розташованого за адресою https://have-a-rest.net/.

2. Які види даних ми збираємо?

Існують три категорії даних, які ми збираємо:

  • Дані, що збираються автоматично.
  • Дані, які ви надаєте.
  • Дані з третіх джерел.

2.1. Дані, які збираються автоматично

Коли ви відвідуєте наш Сайт, деякі дані збираються автоматично, включаючи:

  • Технічні дані. Технічні дані, які ми збираємо, включають: IP адресу, MAC адресу, дані геолокації, дані про тип і версію браузера, дані про пристрій, з якого відбувається взаємодія з Сайтом.
  • Файли «cookie» і подібні до них технології. Ми використовуємо файли «cookie» з метою аналітики. Ви можете відключити файли «cookie» в налаштуваннях вашого браузера у будь-який час. Детальна інформація про те, як ми використовуємо файли «cookie», міститься у відповідному розділі цієї Політики конфіденційності.

2.2. Дані, які ви надаєте

На нашому Сайті ви можете залишити наступні дані:

  • Контактні дані. Ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами і обробити ваш запит. Такі дані включають: ім'я, номер телефону, електронну пошту.
  • Дані для доставки. У разі якщо ви побажаєте оформити поштову доставку товару, ми попросимо вас вказати адресу, на яку буде здійснена доставка.

2.3. Інформація з третіх джерел

У разі, якщо ви вирішите увійти в особистий кабінет, використовуючи свій аккаунт Facebook, ми отримаємо дані, які публічно доступні у вашому профілі Facebook. Такі дані включають: ім'я, прізвище та інші публічно доступні дані. Ми отримуємо такі дані відповідно до Політики Конфіденційності Facebook, тому ми рекомендуємо ознайомитися з нею перед тим, як відвідувати наш Сайт.

3. Як ми використовуємо зібрані дані?

Обробку ваших даних, які ми збираємо, можна поділити на три категорії:

  • поліпшення і розвиток нашого сайту;
  • задоволення ваших індивідуальних запитів;
  • створення безпечного середовища.

3.1. Поліпшення і розвиток нашого Сайту

Ми використовуємо ваші дані для:

  • надання послуг;
  • реєстрації аккаунта;
  • проведення досліджень з метою поліпшення наших послуг;
  • надання вам технічної підтримки;
  • зв'язку з вами з метою надання певних послуг або запитуваної вами інформації;
  • поліпшення змісту і загального адміністрування нашого Сайту.

Правова підстава для використання даних: надання послуг.

3.2. Задоволення ваших індивідуальних запитів

Ми використовуємо ваші дані:

  • Щоб краще зрозуміти ваші уподобання, щоб ми могли підлаштуватися виключно під ваші вимоги.
  • Для відправлення вам маркетингових матеріалів та інших інформаційних повідомлень. Але тільки в разі, якщо ви надали свою явну згоду на отримання таких листів.

Зверніть увагу, що якщо ви оберете не отримувати від нас маркетингові матеріали, ми можемо надсилати вам важливі адміністративні повідомлення, які не мають відношення до маркетингової інформації.

Правова підстава для використання інформації: надання послуги, згода.

3.3. Створення безпечного середовища

Ми використовуємо ваші дані для:

  • виконання своїх юридичних зобов'язань;
  • виявлення і запобігання шахрайських дій.

Правова підстава для використання цих даних: виконання юридичних зобов'язань.

4. У яких випадках ми передаємо ваші дані?

Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин:

  • за вашою згодою;
  • забезпечення безпеки, у цілях правового характеру і з метою виконання вимог законодавства;
  • для передачі контролю над підприємством;
  • для отримання зведених даних;
  • постачальникам послуг;
  • соціальні мережі.

4.1. За вашої згоди

У випадках надання вами своєї явної згоди ми можемо передавати ваші персональні дані відповідно до погоджених умов.

4.2. Забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання вимог законодавства

Ми можемо передати ваші персональні дані у випадках: (а) якщо ми будемо зобов'язані зробити це за законом або відповідно до розпорядження органу державної влади або у зв'язку з розслідуванням органу державної влади, (б) для забезпечення дотримання Умов використання сайту Have A Rest або для захисту наших прав.

4.3. Передача контролю над підприємством

Ми зобов'язуємося не продавати ваші персональні дані, що дозволяють встановити особу, будь-якій компанії або організації. Проте ми можемо передати ваші персональні дані наступнику при злитті, приєднанні або іншій формі реорганізації підприємства, в якій бере участь Have A Rest. Або покупцеві або набувачу всіх або значної частини активів Have A Rest, до яких відноситься даний Сайт. У такому випадку ми зобов'язуємося повідомити вас перед передачею ваших персональних даних і зміною умов Політики конфіденційності.

4.4. Отримання зведених даних

Через сторонні аналітичні компанії і безпосередньо через наш Сайт ми можемо збирати дані, які будуть зберігатися, використовуватися і передаватися тільки в формі зведених даних, які не будуть містити ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу. Наприклад, серед іншого, це можуть бути дані про загальну кількість відвідувачів нашого сайту, тип браузера. Ми можемо аналізувати ці дані для визначення динаміки та загальної статистики, а також використовувати цю узагальнену інформацію з метою адміністрування Сайту і збору демографічних даних.

4.5. Постачальники послуг

Ми можемо надавати ваші персональні дані і дані, отримані за допомогою файлів «cookie», а також узагальнену інформацію постачальникам товарів і послуг, яких ми можемо залучати для надання нам сприяння в наданні вам послуг, і вони можуть використовувати такі дані виключно з метою надання нам такого сприяння.

4.6. Соціальні мережі

Ми можемо використовувати обмежені дані про вас для того, щоб хешувати їх і передати соціальній мережі (наприклад Facebook) для того, щоб згенерувати трафік на наш сайт, або щоб іншим чином просувати наші товари.

Зверніть увагу, що у нас немає доступу до соціальних мереж, тому в разі, якщо у вас є питання дотичного порядку обробки вашої інформації, вам слід задати їх безпосередньо адміністрації соціальних мереж. У разі, якщо ви хочете отримати доступ до управління своєю інформацією, вам слід зайти в налаштування свого облікового запису або зверніться до Facebook Help Center.

5. Інша важлива інформація

У цьому розділі міститься інша важлива інформація, яку повинні знати наші користувачі. Ця інформація стосується:

  • файлів «cookie»;
  • сторонніх веб-сайтів;
  • плагінів соціальних мереж на нашому Сайті.

5.1. Cookie-файли

Файл «cookie» являє собою пакет даних, що зберігається на жорсткому диску користувача і містить інформацію про користувача. Як правило, файли «cookie» не дозволяють нам встановити вашу особу. Зазвичай, ми використовуємо сесійні файли «cookie», щоб зберігати відомості про ваші налаштування, дія таких файлів припиняється при закритті браузера. У більшості випадків це аналітичні або експлуатаційні файли «cookie».

Ці файли «cookie» збирають інформацію про те, як відвідувачі використовують Сайт, наприклад, які сторінки вони найчастіше відвідують і чи отримують вони повідомлення про помилки з веб-сторінок. Ці файли «cookie» не збирають інформацію, яка ідентифікує відвідувача. Вся інформація, яку збирають цими файлами, є узагальненою і анонімною. Вона використовується тільки для поліпшення роботи Сайту. Вся ця інформація анонімна. Детальну інформацію про те, як це захищає ваші дані, можна знайти тут.

Ви можете відмовитися від використання файлів «cookie» на сторінці «Відмова від участі в Ініціативі з реклами в мережі Інтернет» або використовуючи розширення блокування Google Analytics в браузері.

5.2. Сторонні веб-сайти

На сайті можуть міститися посилання на інші веб-сайти або ресурси, не контрольовані Have A Rest («Сторонні веб-сайти»). Такі посилання не є підтвердженням компанією Have A Rest надійності таких сторонніх веб-сайтів. Ви визнаєте, що Have A Rest надає ці посилання тільки для вашої зручності, а також погоджуєтеся з тим, що Have A Rest не несе відповідальності за зміст таких сторонніх веб-сайтів. Використання сторонніх веб-сайтів регулюється умовами використання і політиками конфіденційності таких сторонніх веб-сайтів.

5.3. Модулі соціальних мереж на нашому Сайті

На нашому Сайті можливе використання плагінів соціальних мереж. Такі плагіни включають в себе значки, які дозволять вам взаємодіяти з соціальними мережами, такими як Facebook. Наприклад, ви можете увійти на сайт за допомогою Facebook, а також ви можете «ділитися» через Facebook. Плагін соціальної мережі може встановити cookie, коли ваш браузер створює з'єднання з серверами соціальних мереж. Також плагін може передавати ваші дані в соціальні мережі. Обробка даних, переданих такими плагінами, здійснюється відповідно до політики конфіденційності соціальної мережі, якій належить плагін.

6. Які у Вас є права?

Згідно з Законом України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 року № 2297-VI у вас є право:

6.1. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані.

6.2. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

6.3. На доступ до своїх персональних даних.

6.4. Відкликати згоду на обробку персональних даних.

6.5. Отримувати не пізніше, ніж тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених законом), відповідь про те, як обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

6.6. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам (крім випадків, встановлених законом).

6.7. Пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

6.8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду.

6.9. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

6.10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.

6.11. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

6.12. На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

7. Як ми зберігаємо і захищаємо персональні дані?

7.1. Зберігання персональних даних

Як правило, ми зберігаємо ваші персональні дані протягом часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов'язань. Ми зобов'язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють встановити вашу особу, крім тих випадків, коли ми за законом можемо або зобов'язані зберігати певні персональні дані, включаючи такі ситуації:

  • У разі необхідності зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов'язань і зобов'язань, пов'язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерського обліку, ми зберігаємо необхідні персональні дані протягом періоду, передбаченого чинним законодавством;
  • Для захисту наших законних ділових інтересів, таких як запобігання шахрайства або забезпечення безпеки наших користувачів.

7.2. Захист персональних даних

Ми вживаємо загальноприйняті в галузі процедурні та технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Have A Rest може використовувати шифрування, протокол SSL і захист паролем для запобігання несанкціонованому доступу до вашої особистої інформації.

Більше того, ми активно відстежуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема:

  • надання доступу до даних тільки тим співробітникам, яким вони необхідні для надання послуг користувачеві;
  • підписання співробітниками угод про нерозголошення;
  • підписання партнерами і зовнішніми компаніями, залученими для виконання певних функцій, угод про нерозголошення і угод про незастосування таких даних в будь-яких несанкціонованих цілях;
  • зберігання персональних даних, отриманих від користувача, в зашифрованому вигляді на серверах, захищених від несанкціонованого доступу;
  • хешування персональних даних.

Безпека ваших даних має для нас величезне значення. Проте ми не можемо гарантувати їх повний захист. Якщо у вас є підстави вважати, що обмін даними з нами більше не є безпечним, негайно повідомте нам в письмовій формі за адресою: info@have-a-rest.com.ua.

8. Як ми оновлюємо політику конфіденційності?

У компанії Have A Rest може періодично з‘являтися потреба оновлювати справжню Політику конфіденційності. В такому випадку Have A Rest публікує оновлену Політику конфіденційності на своєму сайті разом з повідомленням про її зміну, щоб ви завжди були ознайомлені з тим, яку особисту інформацію ми можемо збирати і як ми можемо її використовувати. Have A Rest рекомендує регулярно перевіряти справжню Політику конфіденційності на наявність будь-яких змін. Подальше використання вами цього сайту і / або надання нам вашої особистої інформації буде регулюватися умовами діючої на даний момент Політики конфіденційності.

9. Зв'язок з нами

Дякуємо за ознайомлення з нашою Політикою конфіденційності. Якщо у вас є які-небудь питання щодо цієї Політики, ви можете зв'язатися з нами за:

Нашою поштовою адресою: Україна, Київ, вул. Кіото, 15, кв. 24, 02156.

Нашою електронною адресою: info@have-a-rest.com.ua.

2020 © Всі права захищено